Anlık Bildirim

Elon Musk, kapatılan General Motors tesislerini Tesla'nın alabileceğini açıkladı

ABD merkezli otomotiv şirketlerinden General Motors'un yeniden yaplanma doğrultusunda birkaç tesisini kapatacağını duyurmuştuk. Tesla'nın patronu Elon Musk bu tesisleri alabileceklerini açıkladı.
Geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden ABD merkezli General Motors'un, yeniden yapılanma stratejisi adı altında sözleşmeli işçilerinin yüzde 15'ini ve 5 üretim tesisini kapatacağını sizlere duyurmuştuk. Gelen haberler Tesla'nın bu tesisleri alacağı yönünde.

Elon Musk açıkladı

Tesla'nın patronu Elon Musk'ın, CBS'de yayınlanan 60 Dakika programındaki açıklamaları, elektrikli otomobil üreticisinin General Motors'un kapatılan tesisleri ile ilgilendiğini gösteriyor. Zira Musk, yapılan röportajda, kapatılan tesislerin üçünü alabileceklerinin sinyallerini veriyor.

Musk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda: "Tesla'nın tüm amacı elektrikli araç gelişimini hızlandırmak ve sürdürülebilir ulaşım ve çevreyi kormumak. İnsanlığın en ciddi sorunlarından biri de bu." ifadelerini kullandı. Tesla'nın bu tesisleri satın alıp almayacağı ise önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim