Anlık Bildirim

General Motors’tan etkileyici otonom sürüş videosu

General Motors’un otonom sürüş teknolojileri geliştiren şirketi Cruise, Bolt EV modeline entegre edilmiş otonom sürüş yetenekleri ile bir video paylaştı. İşte o video:

General Motors’tan etkileyici otonom sürüş videosu Tam Boyutta Gör

General Motors’un otonom sürüş teknolojileri konusunda çalışmalar yapan bağlı şirketi Cruise, kısa bir süre önce otonom sürüş videosu paylaşmış ancak bu görüntülerde direksiyonun görünmüyor oluşu nedeni ile önemli eleştirilere maruz kalmıştı.

Farklı bir video daha yayınlayan şirket, bu kez ikinci bir kameradan sürücüyü de göstermeyi ihmal etmemiş. Videoda sürücünün direksiyona zorlu anlarda bile hiç dokunmadığını görüyoruz. Araç özellikle yol çizgilerinin olmadığı dar sokaklarda, önüne çıkan yayalara karşı hatta yola aniden fırlayan iş makinelerinin olduğu senaryoda bile sürücü müdahalesi gerektirmeden kusursuz bir performans sergiliyor.

Aslında bu video General Motors adına son derece önemli. Şirket daha önce %100 otonom özelliklere sahip ilk ticari aracı satışa sunan marka olacaklarını iddia etmişti ancak bu noktada araçlarının General Motors Technical Center arazisi dışına çıktığını görememiştik. Hali hazırda şirketin 40’tan fazla otonom özelliklere sahip Bolt EV aracı bulunuyor. Bu araçlardan birkaçının test amacıyla aralık ayından bu yana sokaklarda dolaştığı iddia ediliyor.

Tesla’nın yayınladığı videolardan sonra General Motors cephesinden gelen bu video Tesla’ya bir yanıt niteliğinde olmuş. İlerleyen günlerde Tesla cephesinden de etkileyici bir video görmemiz şaşırtıcı olmaz. Şimdi sözü daha fazla uzatmayalım sizleri o video ile baş başa bırakalım:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5901 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
general motors, gm ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim