Anlık Bildirim

Jeep'ten yeni prizli hibrit SUV konsepti: Jeep Yuntu

FCA'dan bir başka hibrit hamlesi de Jeep markası altında geldi. Firma geçtiğimiz hafta Şangay'da yeni bir hibrit SUV konseptini tanıttı. Detaylar haberimizde...
Geçtiğimiz günlerde Chrysler çatısı altında Pacifica hibrit aracını pazara süren FCA, şimdi de Jeep markasıyla yeni bir prizli hibrit modelini tanıttı. Jeep Yuntu ismindeki araç henüz bir konsept model olarak karşımıza çıkıyor.
Geçtiğimiz hafta Şangay Otomobil Fuarında lansmanı yapılan Jeep Yuntu, 7 koltuklu hibrit bir SUV konsepti. Pacifica'nın 16 kWh bataryasıyla sahip olduğu gibi Yuntu konsepti de tamamen elektrikli olarak 65 kilometrelik bir menzile sahip. Jeep'in basın açıklamasından anlaşılacağı üzere Çin pazarına yönelik olan konsept araç Pacifia için geliştirilen güç ünitesinin SUV tipte bir araç üzerinde yansıması olarak karşımıza çıkıyor.
Pek çok otomobil şirketi, ülkenin daha agresif sıfır emisyon planları nedeniyle elektrikli araç planlarını Çin'de yoğunlaştırırken, otomobil üreticilerinin 2018'deki satışlarının en az % 8'ini, 2019'da % 10'unu ve 2020'de % 12'sini temsil edecek elektrikli araçlara ihtiyaçları var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6138 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jeep, hibrit ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim