Anlık Bildirim

Kenan Sofuoğlu, YTÜ’nün yerli formula aracını test etti

Şampiyon milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından üretilen ve "Formula Student" yarışmasında ülkemizi temsil eden aracı test etti.
Supersport kategorisinde yarışan ve birçok kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi başaran Kenan Sofuğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin "YTU Racing" ekibi tarafından tasarlanan ve üretilen yerli formula aracını test etti.
En prestijli mühendislik yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, İngiltere ve Almanya’da gerçekleştirilen "Formula Student"te Türkiye’yi başarıyla temsil eden "YTR-03 Karbosan" adlı formula aracını geliştiren öğrencileri Sakarya’da misafir eden Sofuoğlu, burada ekipten araç hakkında bilgiler aldı.
Akyazı ilçesinde yer alan ve kendi adını taşıyan çalışma pistinde gerekli güvenlik önlemlerini alarak direksiyona geçen Sofuoğlu, yarış aracının sınırlarını zorlayarak birkaç turdan oluşan test sürüşü gerçekleştirdi. Öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik eden milli motosikletçi araç hakkında tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3237 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kenan sofuoğlu, yıldız teknik üniversitesi ve
2 etiket daha ytü ytu racing
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim