Anlık Bildirim

Kia, Alman devlerine meydan okumak istiyor

Tüketici zihninde orta sınıf otomobil algısı hakim olan Kia, 2017 yılında BMW, Mercedes ve Audi'ye rakip olarak bir spor sedan ile gönülleri fethetmek istiyor. Konsept modeli Novo üretime geçebilir.
Kia, Alman devlerine meydan okumak istiyor
 
Spor sedan denildiğinde akla gelen ilk markalar Audi, Mercedes ve BMW olarak sıralanabilir. Yakın zamanda Kia’nın da bu kervana katılacağına dair dedikodular gündeme gelmeye başladı.
2015 yılında tanıttığı Nova konsept otomobil sonrasında bu yönde bir gelişme göstermeyen Koreli üreticinin 2017 de ilk modelini sergileyeceği yönünde haberler dolaşıyor. Arkadan itişli olarak gelecek otomobilin 2.0 litre, 2.2 litre ve 3.0 litre motor seçeneklerine sahip olacağı da ifade edilenler arasında yer alıyor. Kia kanadından konu ile ilgili bir bilgi gelmezken, tasarım ve performansa ilişkin başka bilgiler de henüz yok.
Kia, Alman devlerine meydan okumak istiyor
 
Hyundai, lüks sedanları Equus ve Genesis’i kendi markası altında çıkarmaya devam etmek yerine Genesis adında ayrı bir marka ismiyle satışa sunma kararı almıştı. Kia’nın spor sedan segmentinde bir otomobil çıkarması, tüketiciler açısından spor ve lüks imajını oturtamayan ve orta sınıf olarak değerlendirilen Hyundai markasının, bu algıyı Kia üzerinden aşmayı planlaması olarak yorumlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8195 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, Kia ve
5 etiket daha novo spor sedan BMW audi mercedes
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim