Anlık Bildirim

Mini, 2021 yılı için yeni bir SUV hazırlıyor

Geleceğini elektrikli araçlardan yana şekillendiren Mini, 2019 yılında piyasaya süreceği tamamen elektrikli hatchback sonrası, elektrikli SUV model piyasaya sürmeyi planlıyor.
Yeni gelen raporlara göre Mini, Countryman modelinin altında yer alacak tamamen elektrikli yeni bir SUV model üzerinde çalışıyor. Bilgiyi Mini'ye yakın bir kaynaktan öğrendiğini belirten AutoExpress, yeni modelin 2021 yılı civarında tanıtılacağını ve markanın yeni nesil araç platformunu temel alacağını söylüyor.
Raporda aracın boyutları ile ilgili de bilgiler verilirken Countryman altında yer alacak crossover modelin Mini'nin 5-kapılı hatchback'i ile aynı ebatlarda olacağı belirtiliyor. Yani yeni model 4 metrenin biraz üzerinde bir uzunlukta olacak.
Bu ebatlarda bir modelin gelmekte olan Volkswagen T-Cross, Nissan Juke ve Mazda CX-3 gibi diğer ufak SUV'larla rekabet etmesi bekleniyor. Mini'nin 2019 yılında piyasaya çıkaracağı tamamen elektrikli hatchback sonrası piyasaya sunulması beklenen aracın yeni nesil platformunun BMW'nin de gelecek nesil 1-Serisi, 2-Serisi, X1 ve X2 modellerine de ön ayak olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim