Anlık Bildirim

Nissan, Tokyo Otomobil Fuarı'nda birkaç farklı elektrikli araç tanıtacak

Japon otomobil devi Nissan, yaklaşan Tokyo Otomobil Fuarı'nda yeni elektrikli araçlarını tanıtarak büyük bir hamle yapmayı planlıyor. İşte şirketin sergileyeceği yeni elektrikli araçlar.
Nissan yeni nesil Leaf'in lansmanından sadece birkaç hafta sonra bu kez Tokyo Otomobil Fuarı'nda elektrikli araçlar konusunda büyük bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Şirket Çarşamba günü basın için başlayacak olan fuara çok sayıda elektrikli araç getirmeyi planladığını açıkladı.
Bunların birçoğu otomobil üreticisinin mevcut serisinin yeni versiyonları olacak ancak aynı zamanda ilk kez sahneye çıkması beklenen bir model de göreceğiz. Nissan'ın yeni nesil Leaf platformuna dayanan tam elektrikli bir Crossover da tanıtması bekleniyor.
Şirket sosyal medya hesabından fuar öncesinde bu araca ait bir teaser görüntüsü yayınladı. Yukarıdaki görselden ve robotların yonttuğu modelden pek birşey anlaşıldığı söylenemez. Nissan da otomobil hakkında hiçbir şey açıklamadı, ancak muhtemelen Leaf'in izinden gelmesi beklenen ve uzun süredir söylentilerini duyduğumuz crossover segmentinde bir elektrikli araç olacak.

Soğutuculu bir e-NV200 modeli de geliyor

Bu yeni araçtan ayrı olarak Nissan, bu hafta Tokyo Otomobil Fuarı'nda Nismo yükseltmesiyle daha hoş bir görünüm kazanmış tam elektrikli bir yeni nesil Leaf de sergileyecek. Son olarak şirketin fuara e-NV200 modelini temel alan soğutuculu bir elektrikli Van getireceğini de belirtelim. Zaten konseptin birkaç fotoğrafı da yayınlanmış durumda.
e-NV200 Fridge Concept, araca güç verecek 24 kWh'lik bir pil ve soğutma sisteminin gereksinimini karşılayacak bir başka 12 kWh'lik pille donatılmış durumda. Tokyo Otomobil Fuarı'da bu hafta sahne alacak Nissan elektrikli araç sayısı oldukça fazla. Daha detaylı bilgilere etkinlik başladıktan sonra sahip olabileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim