Anlık Bildirim

Nissan'dan 355 km menzil sunacak elektrikli SUV geliyor

Japon otomotiv devi Nissan, yeni bir elektrikli SUV çıkarma planları yapıyor. Dış görünüş olarak IMx Kuro konseptinden esintiler taşıyacak araç yaklaşık 355 km menzil sunacak.
Nissan sekiz yıl önce Leaf'i piyasaya sürerek elektrikli araç piyasasının büyümesine ciddi anlamda katkıda bulundu ancak neredeyse on yıl sonra bile şirketin hala tek bir elektrikli otomobil sunduğunu görüyoruz.
Diğer markalar menzil değeri olarak Leaf'i yakalamış ve hatta geçmişken Nissan biraz daha uzun menzil sunan ikinci nesil Leaf'i tanıttı. İyi haber şu ki şirket muhtemelen Leaf'ten daha iyi satacak yeni bir elektrikli otomobil çıkarmayı planlıyor.

Nissan'ın hedeflediği fiyat da belli oldu

Nissan'ın elektrikli bir SUV üzerinde çalıştığı bildiriliyordu ve şimdi bu konuda daha fazla bilgiye sahibiz. Clean Technica, Japon şirketin yeni elektrikli SUV'sunun 355 km menzil sunacağını iddia eden bir rapor yayınladı. Aracın dış görünümü ise geçen yılki Tokyo Otomobil Fuarı'nda tanıtılan IMx Kuro konseptinden esintiler taşıyacak.
Nissan’ın elektrikli SUV'u 355 km sürüş menzili ile Hyundai Kona'dan daha kısa mesafe gidebilecek olsa da Chevy Bolt'u yakalamayı başaracak. Raporda ayrıca, Nissan'ın yeni elektrikli SUV'u için 45 bin dolar civarında bir fiyat belirlemeyi düşündüğü iddia ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim