Anlık Bildirim

Punto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktı

İtalyan otomotiv devi Fiat nihayet çok beklenen yeni hatchback'i Fiat Argo'yu ortaya çıkardı. Üretimi sonlandırılan Punto'nun yerine geçmesi beklenen aracın tüm detayları haberimizde.
Otomotiv devi Fiat, Argo isimli yeni hatchback'ini Brezilya pazarına sunmak üzere. Aracın Haziran ayı itibariyle ülkede satışa sunulması, daha sonra diğer pazarlara gelmesi bekleniyor. Şirket Nisan ayından bu yana resmi web sitesi aracılığıyla yayınladığı teaser görüntülerle yeni otomobilin yolda olduğunun sinyallerini vermişti. Yeni hatchback'in Ocak 2017'de üretimi sonlandırılan Punto'nun yerine geçeceği söyleniyor.
Petek desenli ızgara ve şık görünümüyle Fiat Argo, Punto'dan çok daha modern bir tasarıma sahip izlenimi veriyor. Şirketin yayınladığı görüntülerde Argo'nun HGT varyantını görüyoruz. Otomobilin 17 inç alaşımlı jantları ve büyük bir egzoz borusu var gibi görünüyor. Teaser görüntüler aracın LED farlar ve LED DRI'lar ile keskin hatlara sahip olacağını da ortaya koymuş durumda.
Fiat'ın Argo'yu üç farklı donanım olarak piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni otomobilin Brezilya'da üç farklı motor seçeneğiyle çıkacağını belirtelim. HGT varyantı 1.8 litrelik bir E.torq motor ile güçlendirilikren, 139 beygirlik bir güç çıkışı sunacak. Normal versiyonlarda 1.0 ila 1.3 litre arasında değişen benzinli 'Firefly' motorlar göreceğiz. Aracın bazı bölgelerde Punto Evo'da gördüğümüz 1.2 litre benzinli, 1.3 litre Multijet dizel motor seçenekleriyle sunulması bekleniyor. Fiat Argo, 5 vitesli manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman ile satın alınabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21364 kez okundu.
101 kişi, toplam 107 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
brezilya, hatchback ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim