Anlık Bildirim

Renault modelleri Asya'da Mitsubishi markasıyla satılabilir

Renault-Nissan İttifakı bünyesindeki Mitsubishi, Renault'un Güneydoğu Asya'daki satış kanalı olabilir. Firma kendi logosuna sahip Renault modellerine sıcak bakıyor.
Renault-Nissan İttifakının en yeni üyesi olan Mitsubishi, Renault'un geliştirdiği modellerin Güneydoğu Asya'da Mitsubishi markası altında satılması fikrine sıcak bakıyor. Konuyla ilgili demeç veren Mitsubishi Operasyon Sorumlusu Trevor Mann, bu hamleyle ittifaktaki partnerleriyle bir sinerji oluşturabileceklerine inandığını belirtmiş.
Renault markasının Güneydoğu Asya'da neredeyse var olmadığını belirten Mann, Mitsubishi markasıyla araç satışının mantıklı olabileceği kanısında bulunuyor. Kendilerinin bu bölgede Nissan'ın da önünde olduğunu belirten yetkili, Tayland'da 3 milyondan fazla araç üretmiş 3 adet fabrikaları olduğunu ve bu gücün Nissan'ın satışlarını da arttırmada kullanılabileceğini söylüyor.
Fiyat/performans açısından pikap alanında Nissan'ın önünde olduklarını söyleyen Mann, Triton pikabını Tayland'da ürettiklerini ve Nissan'ın gelecek nesil Navara pikabını da tedarik edebileceklerini sözlerine ekliyor.
Hatırlayacak olursak yakıt tüketiminde yaptığı hile nedeniyle bir süre başı derde giren Mitsubishi firmasının %34'lük hissesini 2,3 milyar dolara Nissan almış ve markayı Renault-Nissan İttifakına kazandırmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim