Anlık Bildirim

Skoda Vision E, Şangay'da resmiyete kavuştu

Skoda merakla beklenen Vision serisinin yeni modeli Vision E konseptini Çin'de resmi olarak kamuoyuna tanıttı. Gücünü elektrik motorundan alan coupe SUV modelin detayları haberimizde.
Geçtiğimiz günlerde teaser görselleri yayınlanan Skoda'nın ilk elektrikli hamlesi Vision E, Şangay'da düzenlenen otomobil fuarında resmiyete kavuştu. Skoda'nın Vision konsept serilerinin sonuncusu olan Vision E markanın Kodiaq modelinin coupe versiyonunu andırıyor.
Skoda'nın anavatanı Çek Cumhuriyetinde tasarlanan Vision E, Kodiaq da dahil olmak üzere markanın son dönem çıkan modellerin hatlarıyla geleceğin çizgilerini harmanlıyor. Görsellerde her ne kadar kompakt bir araç gibi görünse de Vision E 4688mm uzunluğa, 1917mm genişliğe, 1550mm yüksekliğer ve 2850mm dingil mesafesine sahip. 4697mm uzunluğundaki Kodiaq'a kıyasla biraz daha kısa olan Vision E, 59mm daha uzun dingil mesafesine sahip.
Skoda'nın ilk elektrikli hamlesi olan araç iki adet elektrik motoruna sahip ve toplamda 225kW (301 bg) gücünde. Volkswagen'in yeni elektrikli araçlar odaklı MEB platformu üzerine geliştirilen Vision E, tabanında yer alan sıvı soğutmalı batarya ünitesiyle 500 km menzile sahip. Endüktif şarj sistemini de destekleyen aracı şarj etmek için özel şarj padi üzerine park etmek yeterli oluyor.
Skoda'nın ileriye dönük planları kapsamında 3. seviye otonom sürüş özelliklerine de sahip olan Vision E'nin üretime geçip geçmeyeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4411 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
skoda, vision e ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim