Anlık Bildirim

Tesla, Model 3 üretimine 6 gün daha ara verecek

Yeni bir rapora göre Tesla, üretim hattındaki sorunları gidermek için Model 3 üretimini 6 gün daha durduracak. Şirket montaj hattında iyileştirmeler yaparak üretim hedeflerini tutturmak istiyor.
ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, üretim hattındaki sorunları gidermek için yeniden Model 3 üretimini durduracak. Reuters'ın raporuna göre şirket, üretim hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak iyileştirmeleri yapmak için Model 3 üretimine 6 gün daha ara verecek.
Reuters'a konuşan iki isimsiz kaynak, Model 3 üretiminin 26 Mayıs 2018 itibariyle durdurulacağını ve 31 Mayıs 2018 tarihinde devam edeceğini söyledi. Tesla, üretim hattını daha önce de iki kez kapatarak bakıma almıştı. Tüm bu duraklamalardan sonra bile Model 3 üretiminde hala hatırı sayılır bir artış yok.

Hedef haftada 6.000 adet Model 3 üretmek

Elon Musk daha önce bu planlı üretim duraklamalarının, Haziran ayı sonuna kadar şirketin haftada 6.000 adet Model 3 üretim hedefine ulaşmasını sağlayacak şekilde tasarlandığını söyledi. Son haftalarda Tesla’nın Model 3 üretimi haftada 2.000 ila 3.000 arasında değişiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim