Anlık Bildirim

Tesla Model 3'ün dokunmatik ekranını kurcalayabileceğiniz sayfa hazırlandı

Arayüzü tasarımcısı Andrew Goodlad, Tesla Model 3'te yer alan 15 inçlik dokunmatik ekran arayüzünün interaktif bir kopyasını oluşturdu. Model 3'ün kullanıcı arayüzünü deneyimlemeniz artık mümkün...
Geçen haftaki teslimat organizasyonunun ardından, Tesla'nın etkinliğe katılanlara sunduğu sürüş deneyimiyle ilgili videolar gelmeye başladı. Bunların çoğu şimdiye kadar yalnızca birkaç fotoğrafta görebildiğimiz, 15 inçlik dokunmatik ekranının arayüzüne odaklanmış durumda.
İnsanlar, Model 3'ün Model S'ten farklı olarak merkezi bir yatay ekrana sahip olması nedeniyle kullanıcı arayüzünün nasıl olacağını merak ediyorlar. Tesla fanı ve aynı zamanda UX/UI tasarımcısı olan Andrew Goodlad, yayınlanan videolardan yararlanarak internet üzerinden kurcalayabileceğiniz interaktif bir Tesla Model 3 kullanıcı arayüzü oluşturmayı başardı.

Model 3 arayüzü sürekli güncelleniyor

Arayüzün henüz tamamlanmadığını belirtelim. Dolayısıyla final ürünün neye benzeyeceğini kesin olarak yansıtmıyor. Sadece videolarda gördüğümüz bilgiler temel alınarak oluşturulmuş. Şimdilik tüm ikonlara tıklanamıyor ancak Model 3'ün bilgilendirme ekranının nasıl olduğunu yüksek çözünürlükte görmemize ve interaktif şekilde deneyimlememize yettiğini söyleyebiliriz.
Ayrıca, Goodlad aktif olarak güncellemeler yapıyor ve arayüzü gösteren videolar ortaya çıktıkça ekleme yapmaya devam edecek. En ilgi çekici kısım ise sol alt köşedeki "otomobil ayarları" menüsü. Bu bölümden direksiyon modu, ayna ayarlamaları, autopilot gibi tüm alt menüleri ve seçenekleri görebilirsiniz. Tesla Model 3'ün interaktif arayüzünü buraya tıklayarak deneyimlemeniz mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim