Anlık Bildirim

Tesla Model S seyir halindeyken bir anda alev aldı

Santa Monica trafiğinde ilerleyen Tesla Model S'in bataryası bir anda alev aldı. Bataryanın herhangi bir kaza yaşanmadan yanmaya başlaması akıllarda soru işareti yarattı. İncelemeler sürüyor.

Tesla Model S seyir halindeyken bir anda alev aldı Tam Boyutta Gör
 

Tesla tarafından üretilen elektrikli otomobillerle yapılan kazalar bugüne kadar pek çok kez gündeme geldi. Bazı kazalar sonrasında bu araçların alev topuna döndüğü de görüldü. Fakat bu kez durum biraz farklı. Haberimize konu olan Tesla Model S, seyir halindeyken bir anda yanmaya başladı.

Tesla Model S’in sahibi aracının seyir halindeyken bir anda yanmaya başladığını, buna sebep olacak herhangi bir kazanın yaşanmadığını belirtti. Oyuncu Mary McCormack, eşinin aracında yaşanan talihsiz olayı Twitter hesabından şu cümlelerle paylaştı:

İşte bugün eşimin aracında yaşanan olay. Herhangi bir kaza yok. Araç, Santa Monica trafiğinde bir anda alev alıyor. Olayı fark edip eşimi uyaran ve araçtan inmesini sağlayan kibar insanlara teşekkür ederim. Çok şükür ki üç küçük kızım da eşimle birlikte o arabada değildi.

Olayın ardından kısa bir açıklama yapan Tesla yetkilileri, olayla ilgili inceleme başlattıklarını ve aydınlanması için gereken tüm desteği vereceklerini belirtti. ABD merkezli şirket, ürettiği araçların alev alma riskinin benzinli araçlara kıyasla 10 kat düşük olduğunu iddia ediyor. Fakat tüketicinin aklında soru işareti yaratan bu tür olayların acilen çözümlenmesi gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4371 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, tesla model s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim