Anlık Bildirim

Tesla Roadster test edilirken görüntülendi

Son bir haftadır Tesla Genel Merkezi ve Fremont fabrikasında çalışanlar için sergilenen Roadster prototipi bu kez de fabrikanın pistinde test edilirken görüntülendi.

Tesla Roadster test edilirken görüntülendi
  

Tesla’nın dünyanın en hızlısı olarak nitelediği elektrikli aracı Roadster, son bir hafta içerisinde pek çok kez karşımıza çıktı. Elon Musk’ın Tesla çalışanları için sergilediği araç bu kez de Fremont fabrikasının test pistinde görüntülendi.

Tesla Roadster daha dün şirketin Palo Alto’daki genel merkezinde sergilenmiş ve çalışanlar tarafından görüntülenmişti. Çekilen bu görüntüler Roadster prototipini belki de şimdiye kadarki en net haliyle görmemize imkan sağladı. Araç bunun hemen öncesinde de şirketin bir başka tesisi olan Fremont fabrikasında ortaya çıkmıştı.

Tesla Roadster test edilirken görüntülendi
 

Bugün ise aynı prototip olduğu düşünülen Tesla Roadster, Fremont fabrikasının pistinde test edilirken görüntülendi. Görüntüleri çeken Shehryar Khan isimli kullanıcı bunu Twitter hesabından paylaştı.

Tesla CEO’su Elon Musk, Roadster’i tanıttığı etkinlikte 1.9 saniyelik 0-100 km/s süresi ve 1000km menzil gibi oldukça etkileyici özelliklerden bahsetmişti. Verilen bu özellikler 10,000Nm tork, 400km/s maksimum hız ve 4.2 saniyelik 0-160km/s hızlanma süresi gibi şaşırtıcı detaylar da bulunuyor.

Tesla Roadster Fremont fabrikasında test edilirken yakalanan görüntüleri ve etkinlik sırasındaki test görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7881 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, tesla roadster ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim