Anlık Bildirim

Tesla çalışanı Elon Musk'ı sırtından vurdu; şirkette sabotaj depremi!

Şirket çalışanlarına yeni bir mesaj gönderen Elon Musk, Tesla çalışanlarından birinin önemli bilgileri dışarı sızdırdığını ve sistemdeki kodları değiştirdiğini belirtti. Detaylar haberimizde;

Tesla çalışanı Elon Musk'ı sırtından vurdu; şirkette sabotaj depremi! Tam Boyutta Gör
 

Tesla’nın Fremont fabrikasındaki üretim hattında büyük sıkıntılar yaşayan, fakat yavaş yavaş sorunların üstesinden gelmeye başlayan Elon Musk’a bir şok da şirket çalışanından geldi. Model 3 üretimini haftada 5 bin adete çıkarmak konusunda hala çok istekli olan Tesla CEO’su, dün çalışanlarına gönderdiği e-posta’da ilginç bir sabotaj iddiasını dile getirdi.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın şirket çalışanlarına gönderdiği mesajda adı verilmeyen bir çalışan tarafından yapılan büyük bir sabotajdan da bahsedildi. Dışarıya önemli bilgilerin sızdırılması ve operasyon sistemindeki kodların değiştirilmesini de içerisine alan sabotajın şirkete büyük zararlar verebileceği belirtildi. Elon Musk, zararın büyüklüğünü ve sabotajın arkasında kimlerin bulunduğunu tespit edebilmek için araştırmaların devam edeceğini dile getirdi.

Gönderdiği mesajda Tesla’nın düşmanlarından da bahseden Elon Musk, şirketin batmasını isteyenlerin oldukça uzun bir liste oluşturduğunu dile getirdi. Petrol ve gaz şirketlerinin de bu listede yer aldığının altını çizen Musk, bu şirketlerin Tesla’nın güneş enerjisi ve elektrikli araçların gelişiminde kaydettiği ilerlemeden hoşlanmadığını söyledi. Emisyon skandallarına da gönderme yapan Tesla CEO’su, “Emisyon konusunda bu kadar çok hile yapmaya isteklilerse belki başka yollarla hile yapma konusunda da isteklilerdir.” yorumunda bulundu.

Elon Musk, çalışanlarına dikkatli ve uyanık olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Şüpheli bir durumla karşılaşmaları halinde hemen kendisini bilgilendirmelerini istedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10444 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
2 etiket daha sabotaj teslaya sabotaj
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim