Anlık Bildirim

Toyota RAV4 dizel versiyonunun üretimine son verildi

Japon üretici, yeni nesil Toyota RAV4'e giriş yapmadan önce dizeli bitirdi. Üretim bandından inen RAV4 modellerinde artık dizel ünite bulunmayacak. Bu durum 2019 Toyota RAV4'te de devam edecek.

Toyota RAV4 dizel versiyonunun üretimine son verildi Tam Boyutta Gör
 

Dizeli bitirme harekatının son kurbanlarından bir tanesi de Toyota RAV4 oldu. Geçtiğimiz aylarda dizel motorlu versiyonları ürün gamından çıkaracağını ve benzinli ile elektrikli modellere odaklanacağını açıklayan Japon üretici, Toyota RAV4 modelinin 2.0 litrelik dizel versiyonunu üretimden kaldırdı.

Dizel motorla birlikte satın alınabilecek Toyota RAV4 modelleri, yalnızca stoklardaki araçlarla sınırlı olacak. Üretim bandından inen modellerde artık yalnızca 2.0 litre benzinli ve 2.5 litre hibrid üniteye yer verilecek. Dizelin ürün gamından ayrılışı yeni nesil 2019 Toyota RAV4 modellerinde de devam edecek. Geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan yeni nesil RAV4, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde güncel modelin yerini alacak.

2019 Toyota RAV4, üreticinin yeni TNGA platformu üzerine inşa edilecek. Güncel modele göre daha büyük bir gövdeye sahip olacak araçta, benzinli ve hibrid ünitelerin güncellenmiş versiyonları kullanılacak. Toyota, 2017’nin sonunda aynı şekilde Auris’in dizel versiyonunu ürün gamından çıkarmıştı.

Yeni nesil Toyota RAV4'ü aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim