Anlık Bildirim

Toyota otomotiv dışında da hayatımızda yer almak istiyor

Atina'daki bir etkinlikte şirketin geleceği ile ilgili konuşan Akio Toyoda, kendilerinin mobilitenin her alanında var olmak ve insanların duygularına cevap vermek istediklerini belirtiyor.
Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleşen bir etkinlikte konuşan Akio Toyoda, geleceğin mobilitesinin toplumu daha iyi hale getireceklerin elinde olacağına inandığını belirtiyor. Etkinlikte "İmkansızı Başlat" mottosunu kullanan marka, arabalar ile diğer mobilite türlerinin arasındaki noktaları birbirine bağlamayı hedefliyor.
Tokyo'daki etkinliğinde Concept-i RIDE'ı duyuran marka araçlarıyla kullanıcılar arasında duygusal bir bağ kurulmasını istiyor. Concept-i WALK isimli akıllı elektrikli scooter modelini de tanıtan marka onun ise yolculuğun son kilometrelerinde kullanıcısına yardımcı olmasını ve şehir içindeki park sonunu çözmesini istiyor. İnsanların ileride ulaşım esnasında çok daha farklı tecrübeler yaşayacağına inanan firma, otonom araçların bunda önemli bir rol üstleneceğine inanmakta.
Toyoda aynı zamanda otomotiv sektöründe yeni bir akım olacağını ve bu akımın karşısında yer almak istemediklerini söylüyor. Birkaç sene önce Toyota Araştırma Enstitüsü'nü kuran şirket buraya 1 milyar dolarlık yatırım yaptı ve Stanford, MIT ve University of Michigan gibi dev enstitülerle etkileşim halinde.
Kendini mobilite alanında daha fazla duyurmak isteyen Toyota, 1 Kasım'da 40'tan fazla ülkede mobilite ile ilgili yeni reklam ve içerik kampanyasını başlatacak. Aynı zamanda Paralimpik ve Olimpiyatlar ile sekiz yıllık bir ortaklık kuran firma yeni bir mobilite sitesi açarak yeteneği olan veya engelli olan insanlar için farklı bir deneyim sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim