Anlık Bildirim

Türk tasarımcıdan etkileyici Tesla Model S çalışması

Türk tasarımcı Emre Husmen, 2019 yılının son çeyreğinde güncelleneceği açıklanan Tesla Model S için oldukça etkileyici bir çalışmaya imza atmış. İşte Husmen'in imzasını taşıyan Tesla Model S:

Türk tasarımcıdan etkileyici Tesla Model S çalışması Tam Boyutta Gör
 

2009 yılında konsept olarak karşımıza çıkan ve yaklaşık 6 yıldır yollarda olan Tesla Model S’in tasarımı oldukça eskidi. Özellikle dev otomobil üreticilerinin elektrikli araç pazarına adım attığı şu günlerde daha rekabetçi olmak adına yenilenmesi gerekiyor. Bunun farkında olan Tesla, Model S ve Model X’in 2019’un son çeyreğinde yenileneceğini duyurdu. Tam da bu güncelleme için önümüzde uzunca bir süre var derken, Türk tasarımcı Emre Husmen’in bu etkileyici çalışması karşımıza çıktı.

ABD merkezli Tesla’nın elektrikli otomobillerini tasarlarken olabildiğince minimalist bir yaklaşım sergilediğini biliyoruz. Fakat Emre Husmen’in imzasını taşıyan bu çalışma Tesla Model S’i çok daha sportif ve gücünü birebir yansıtan bir otomobil haline getirmiş. Dış tasarımın dikkat çeken detayları arasında panoramik tavan, aerodinamik odaklı yüzeyler, C şeklinde lazer farlar, yine C şeklinde OLED stop lambaları ve keskin hatlar bulunuyor.

Emre Husmen’in yeni Tesla Model S’i konu alan çalışmasında otomobilin kabini de oldukça ilgi çekici. Merkezde yer alan bilgi-eğlence ekranı yine mevcut, fakat bu kez 19 inçlik kavisli bir OLED ekran olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca direksiyon üzerinde de kişiselleştirilebilir OLED ekran bulunuyor. Husmen, yeni Tesla Model S’in seviye 5 otonom teknolojisine ve çift elektrik motoru sayesinde önden, arkadan ya da dört çeker seçimine imkan veren akıllı çekiş sistemine sahip olabileceğini söylüyor.

Emre Husmen'in çalışmasını beğendiniz mi? Oy Ver 1334 kişi oy verdi. Sonuçları Göster
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12079 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, tesla model s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim