Anlık Bildirim

Volkswagen Golf R, Performance paketi ile artık daha hızlı

Volkswagen, Cenevre Otomobil Fuarında sessiz sedasız bir şekilde Golf R modeli için yeni Performance isimli paketini sergilemeye başladı. Yeni paket aracın pek çok farklı yerine geliştirme getiriyor.
Volkswagen yeni makyajlanan 7. nesil Golf'ün dört çeker hot hatch versiyonu Golf R için sessiz sedasız Performance adında yeni bir opsiyon paketi duyurdu. 2.0 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motoruyla 310 beygir güce sahip olan Golf R Performance, normal versiyonun üzerine ekstra bir güç katmıyor.
Motor gücünün yanında 4,6 saniyelik 0-100 km/h hızlanma değeri de aynı kalırken, 250 km/h'lik elektronik olarak sınırlandırılan son hız değeri hem hatchback hem de estate modellerinde 267 km/h hıza yükseltilmiş. Performans paketi ile yeni titanyum spor egzoz sistemi sunulurken, Volkswagen'in açıklamalarına göre daha boğuk bir ses çıkaran egzoz sistemi normal araçtakinden de 7 kg daha hafif.
Aracın dışında değişiklik olarak tavanında arka kısımda ince bir spoyler konumlandırılırken firma, bu spoylerin yüksek hızlarda 20 kg ekstradan basma kuvveti oluşturduğunu söylüyor. Bunun dışında yeni gelen egzoz sistemiyle birlikte arka tamponda daha agresif bir difüzöre yer verilmiş. Performans paketinin getirdikleri arasında yeni hafif 19 inç boyutlu alaşım jantlar da yer alırken, aracın fren sistemi de geliştirilmiş ve yeni R Performance kaliperleri kullanılmış.
Yeni Golf R Performance paketinin ne zaman pazara sürüleceği ise şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6416 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, cenevre otomobil fuarı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim