Anlık Bildirim

Xiaomi, Hindistan'da ikinci fabrikasını kuruyor

Xiaomi, Hindistan'da akıllı telefonlarına olan arzı karşılayabilmek için ülkede ikinci fabrikasını kurduğu duyurdu. Yeni fabrikada markanın yüksek talep aldığı Redmi Note 4 gibi modelleri üretilecek.
Çin'li üretici Xiaomi artan talebi karşılamak ve daha yüksek sayıda üretime ulaşmak için Hindistan'da 2. fabrikasını kuruyor. Geçtiğimiz sene rakiplerinin hızına ayak uydurmakta zorlanan üretici çareyi yeni bir fabrika kurmakta bulmuş.
Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda Redmi Note 3 gibi fiyat/performans odaklı telefonlara daha fazla ilgi duyuluyor ve yeni çıkan Redmi Note 4'e olan yüksek talep nedeniyle şirket üretim kapasitesini artırmak zorunda kalacak. Bu durum neticesinde şirketin Hindistan genel müdürü Manu Kumar Jain, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Hindistan'da kurulacak 2. fabrikada akıllı telefon üretiminin yapılacağını duyurdu.
Daha önce ortaya çıkan bazı raporlarda Apple'ın da Hindistan'da üretime başlayacağı belirtilirken, ülkenin fazla olan nüfusu sayesinde üretimi ülke içine kaydırmak akıllı telefon üreticileri için daha fazla gelir sağlama ve fiyatları daha çok kişinin alabileceği seviyeye düşürme anlamına geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5099 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi redmi note 3 ve
2 etiket daha redmi note 4 hindistan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim