Anlık Bildirim

Yeni Kia Sportage, dizel hibrit seçeneği ile resmi olarak tanıtıldı

Yeni Kia Sportage resmi olarak tanıtıldı. Tasarım ve teknoloji alanında yeniliklere ev sahipliği yapan Sportage'daki en büyük değişim kaputun altındaki dizel-hibrit sistem. Kia Sportage özellikleri:

Yeni Kia Sportage, dizel hibrit seçeneği ile resmi olarak tanıtıldı Tam Boyutta Gör
 

Koreli üreticinin makyaj operasyonundan geçirdiği yeni Kia Sportage, geçtiğimiz günlerde kameralar tarafından kamuflajsız olarak görüntülenmişti. Aradan geçen bir haftanın ardından, şimdi de Kia’nın resmi internet sitesi üzerinde Sportage GT Line paketine ait görüntülerle ortaya çıktı. Yalnızca görsel olarak ele alınmayan araç, aynı zamanda yeni bir motor ve yeni teknolojilerle donatılmış. İşte yeni Kia Sportage ve özellikleri:

Makyajlı Kia Sportage’ın dış tasarımında yapılan iyileştirmelere ön ve arka tamponlarla birlikte yapısı değiştirilen farlar ve stop lambaları dahil edilmiş. Yeni 16, 17 ve 19 inçlik alaşım jantların eklendiği SUV’un dış görünümünü destekleyen opsiyonlar arasına yeni krom detayların yanı sıra 5 yeni gövde rengi eklenmiş.

Yeni kabin tasarımı ve teknolojiler 

Yeni Kia Sportage’ın elden geçirilen kabin tarafında da artık yeni bir direksiyon bulunuyor. Bunun yanı sıra revizyona uğramış gösterge paneliyle birlikte yeni siyah ve gri çift tonlu döşemeler de tercihler arasındaki yerini almış. GT Line paketine özel detaylar arasında ise siyah ve gri çift tonlu deri koltuklar veya opsiyon olarak alınabilen kırmızı detaylara sahip siyah deri koltuklar bulunuyor.

Kia’nın gelişmiş sürüş asistan sistemlerine de kavuşan yeni Sportage’ın teknolojileri arasında start-stop ile birlikte akıllı hız kontrolü, park manevralarını kolaylaştıran çevre görüş kamerası, ve sürücü dikkat uyarısı gibi yardımcı elemanlar yer alıyor. Makyajlı Kia Sportage’ın yeni bilgi-eğlence sistemi dahilinde 7 veya 8 inçlik çerçevesiz dokunmatik ekranlar tercih edilebiliyor.

Yeni 1.6 dizel motor ve hafif hibrit sistem 

Makyajlı Kia Sportage’da selefine kıyasla daha fazla motor seçeneği bulunuyor. Bunlar arasındaki en önemli yeri şüphesiz ki ilk olarak bu araçta kullanılacak olan EcoDynamics+ adındaki dizel-hafif hibrit sistem dolduruyor. Kia, 4 silindirli 2.0 litrelik turbodizel ünitenin 48V hibrit jeneratör ile eşlendiği bu sistemin karbon dioksit salınımını WLTP standartlarına göre %4 oranında düşürdüğünü iddia ediyor.

Güncel Sportage modelinde kullanılan 1.7 litrelik CRDi ünitenin de artık yerini daha verimli olan yeni 1.6 litrelik CRDi motora bıraktığı görülüyor. Kia, bu üniteyi şimdiye kadar ürettikleri en temiz dizel motor olarak nitelendiriyor. 115 beygir ve 136 beygir güç çıkışları bulunan bu motorun yüksek güçlü versiyonuyla çalışan modellerde dört çeker sistem ve 7 ileri çift kavramalı şanzıman tercih edilebiliyor.

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre makyajlı Kia Sportage’ın Avrupa satışlarına 2018’in üçüncü çeyreğinde başlanacak. Aracın fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim