Anlık Bildirim

Yeni Renault Megane RS, 4CONTROL sistemine sahip olacak

Renault'un 12 Eylül'de tanıtılacak hot hatch modeli Megane R.S. ile ilgili detaylar gün geçtikçe açığa çıkmaya devam ediyor. Yeni araç 4CONTROL sistemi ve Sport ile Cup şasi seçeneklerine sahip olacak
Renault'un yeni spor modeli üzerindeki sır perdesi aralanmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz gün ortaya çıkan casus fotoğraflarında aracın üzerinde 4CONTROL etiketi göze çarpmıştı. Markanın yaptığı resmi açıklamaya göre yeni Megane RS, dört tekerlekten yön vermeyi sağlayan 4CONTROL sistemi ile gelecek.
Megane'ın GT versiyonlarında da sunulan bu sistemi firmanın söylediğine göre RS için elden geçirilerek daha da geliştirilmiş. Bunun yanı sıra açıklamada belirtilenlere göre 5 kapılı spor araç Sport ve Cup olmak üzere 2 farklı şasi seçeneğine sahip olacak. İlk seçenekte pist için yol tutuşu ile normal yollardaki konfor arasında ideal bir denge sağlanırken, ikinci seçenek ise sert süspansiyonu ve diğer geliştirmeleri ile tam anlamıyla bir pist aracı olacak.
Kaputun altıyla ilgili henüz resmi bir bilgi yer almazken, aracın rekabet adına en az 300 beygir olması ön görülüyor. Renault'un daha önceden onayladığı üzere motorun ürettiği güç seçime göre 6-ileri manuel veya çift kavramalı otomatik şanzımanlar ile tekerleklere aktarılacak. Yeni Megane RS'in 12 Eylül'de tanıtılması planlanırken, o tarihe kadar Renault'un araçla ilgili bazı diğer bilgileri daha paylaşması olası görülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim