Anlık Bildirim

Yeni Volkswagen Touareg de kamuflajsız olarak görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 6. nesil Polo'nın kamuflajsız görüntüleri sonrası şimdi de yeni nesil Volkswagen Touareg kamuflajsız olarak görüntülendi. Detaylar haberimizde...
Markanın lüks orta boy SUV segmenti temsilcisinin 3. nesili olacak aracın görüntüsü Polo'da olduğu gibi yine Güney Afrika'da çekilmiş.
Önden duruş itibariyle tanıdık bir görünüme sahip olan araç bunu geçtiğimiz haftalarda resmiyete kavuşan markanın Arteon modelinde olan farlar ile ızgaranın birleşmesi gibi benzer ön tasarım çizgilerine borçlu. Bunun dışında Sport Coupe Concept GTE modelinin sonrasında Arteon modeli olarak karşımıza çıkışı gibi geçtiğimiz yıl gördüğümüz T-Prime Concept GTE'nin de yeni Touareg olarak karşımıza çıkacağı görülüyor.
Arteon ve Touareg'deki bu yeni ön tasarımın Volkswagen'in yeni ön tasarım yüzü olacağı düşünülürken 6. nesil Polo'nun farklı bir imaj çizmesi markanın bu yüzü daha üst modellerde kullanacağına işaret.
Şu anda bilinen detaylara göre VW Grubu'nun Audi Q7 ile Bentley Bentayga'nın kullandığı ve yakın gelecekte Lamborghini Urus ile yeni Porsche Cayenne tarafından kullanılacak olan MLB Evo platformu üzerine inşaa edilecek olan 3. nesil Touareg'in biraz daha büyümesi ancak platformun bir getirisi olarak hafiflemesi bekleniyor.
Yeni Volkswagen Touareg'in 2017 içerisinde yakın bir tarihte resmiyete kavuşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12792 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
SUV, Volkswagen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim