Anlık Bildirim

Yeni nesil Mercedes-Benz A-Serisi bir kez daha kamuflajlı olarak görüntülendi

Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarında resmi olarak lansmanı yapılacak olan 2018 Mercedes-Benz A-Serisi bir kez daha testler esnasında kamuflajlı olarak görüntülendi.
Geçtiğimiz Şubat ayında kameralara yakalanan 2018 Mercedes-Bens A-Serisi bir kez daha testler esnasında görüntülendi. Bu defa ortaya çıkan görsellerde aracın bazı yeni detayları görülebiliyor.
Aracın yenilenen far grubu ve ön ızgarası öncekine nazaran bu kamuflajda daha belirgin dururken, ön alt ızgaranın da öncekine nazaran daha geniş olduğu görülüyor. Arka kısımda ise A-Serisi'nin arka lambaları, tampondan çıkıntı yapan egzoz uçlarıyla birlikte daha görünür durumda. A-Serisi, halihazırda satışta olan modele benzer boyutta olmasına rağmen, C-Serisi ve E-Serisi'nin vagon versiyonlarından ilham alan bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor.
Yeni araç markanın MFA platformunun hafifletilmiş ve farklı motor seçeneklerine olanak tanıyan güncel hali olan MFA2 platformu üstüne üretileceği belirtilirken, bu durumun sonucu olarak yeni A-Serisinde hibrit ve tam elektrikli versiyonların olması bekleniyor. Bunların yanı sıra MFA2 platformunun bir getirisi olarak 2018 A-Serisinin daha uzun dingil mesafesine sahip olması ve daha büyük bir bagaj hacmiyle gelmesi bekleniyor.
Yeni nesille birlikte hatchback kasa tipinin yanında sedan bir versiyonun da seriye katılacağı bilinenler arasında. Dışında olduğu kadar iç kısmında da radikal değişiklerin yaşanacağı otomobilde E-Serisi ve S-Serisinde olduğu gibi bir gösterge paneli ve bir bilgi-eğlence sistemi için olmak üzere iki adet yanyana konumlandırılmış dijital ekran yer alacak.
Yeni A-Serisinin Eylül ayında düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarında lanse edilip, 2018 yılının ilk döneminde pazara sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7073 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-benz, mercedes-benz a-serisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim