Anlık Bildirim

"İki teker üzerinde dünya rekoru" Range Rover Sport SVR ile kırıldı

Portföyünde pek çok rekor bulunan Terry Grant, bu yılki Goodwood Hız Festivali'ni de rekorsuz geçmedi. Festivale Range Rover Sport SVR ile katılan Grant, iki teker üzerinde yeni bir dünya rekoru kırdı

'İki teker üzerinde dünya rekoru' Range Rover Sport SVR ile kırıldı Tam Boyutta Gör
 

Bu yıl pek çok açıdan ilklere sahne olan Goodwood Hız Festivali’nde bir başka rekor da iki tekerlek üzerinde geldi. Usta sürücü Terry Grant, Range Rover Sport SVR’ın sürücü koltuğuna geçerek Goodwood turunu iki tekerlek üzerinde ve rekor sürede tamamlamayı başardı.

İki tekerlek üzerinde sürdüğü araçlarla daha önce de rekorlara imza atan Terry Grant, yarım asırlık geçmişe sahip Goodwood Hız Festivali’ni yine boş geçmedi. Festival alanındaki 1,5 kilometrelik yarış parkurunu iki teker üzerinde hızla kat eden Grant, daha önceki en iyi süresini 30 saniye kısaltarak 2 dakika 24.5 saniyede bitiş çizgisine ulaşmayı başardı.

Katedilen mesafenin virajlı olması ve yer yer dar alanlardan oluşması Grant’ın işini biraz zorlaştırsa da, yeni bir rekora imza atmasına engel olamadı. Verdiği ani tepkilerle 2 tonluk Range Rover Sport SVR’ı dengede tutmayı başaran usta sürücü, ilerleyen yıllarda derecesini daha geliştirmeyi hedefliyor. İşte Terry Grant’ın Range Rover Sport SVR ile elde ettiği rekorun görüntüleri:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim