Anlık Bildirim

Tesla Cybertruck herkesten önce sizin olabilir, tabii oyuncak olarak

Hot Wheels markası Tesla ile özel çalışarak Cybertruck uzaktan kumandalı araç serisini geliştirdi. Seride küçük ve büyük boylarda iki Cybertruck aracı yer alıyor.

Tesla Cybertruck herkesten önce sizin olabilir, tabii oyuncak olarak Tam Boyutta Gör

Tesla’nın elektrikli pick up aracı Cybertruck otomotiv dünyasında en çok gündem olan konuların başında geliyor. Henüz fenomen araç piyasaya çıkmadı ancak oyuncak üreticileri elini çabuk tutuyor.

Hot Wheels Cybertruck özellikleri ve fiyatı

Mattel ve Tesla bir araya gelerek birebir tasarlanmış uzaktan kumandalı Hot Wheels Cybertruck araçlarını duyurdu. Yoğun bir emek harcanan Hot Wheels Cybertruck araçları sınırlı sayıda satışa sunulacak.

Seride iki oyuncak araç var. İlki 1:64 boyutlarında ve Hot Wheels yol parçalarına uyumlu. Yani yol setlerinizle birlikte oynayabilirsiniz. İki çekerli olan araç yüksek hızlara çıkabilen modlara sahip. Araç kumandası üzerinden şarj oluyor ve 20$ fiyat etiketine sahip.

Tesla Cybertruck herkesten önce sizin olabilir, tabii oyuncak olarak Tam Boyutta Gör

İkinci araç ise 1:10 boyutlarda. Oldukça büyük olan aracın kasa rampası da otomatik olarak açılabiliyor. Kasa üzerine kapatabileceğiniz bir kaplama da mevcut. Bu araç en fazla 35Km/s hızlara ulaşabiliyor ve fiyatı 400$. 3300mAh kapasiteli batarya ne kadar süre şarj edilirse o kadar süre kullanılabiliyor.

Her iki araç da kısıtlı sayıda ve Mattel Creations serisi içerisinde yer alacak. 15 Aralık 2020 tarihinde satışa çıkacak araç serisi için tükenmeden acele etmek gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6510 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tesla cybertruck, hot wheels cybertruck
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim