Anlık Bildirim

TOGG için bir yerli tedarikçi daha listeye eklendi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, yerli otomobilin bagaj kapağı kontrol ünitesi için tasarım ve üretim faaliyetlerinin Karel tarafından yapılmasına karar verdi. Şirket bu durumu KAP'a bildirdi.

TOGG için bir yerli tedarikçi daha listeye eklendi Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobille ilgili çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOGG, 2022'de banttan inmesi planlanan Türkiye'nin otomobilinin üretimi için bir yerli tedarikçiyle daha anlaştı.

Elektronik alanında faaliyet gösteren ve yerli şirket olan Karel, TOGG’un araçlarının bagaj kapağı kontrol ünitesinin tasarım ve üretimini gerçekleştirecek. Şirketten KAP’a yapılan açıklamaya göre TOGG’la teknolojik açıdan görüşmeler yürütüldüğü ve bunun neticesinde çeşitli projelerin TOGG’a sunulduğu belirtildi.TOGG da bagaj kapağı kontrol ünitesi için tasarım ve üretim faaliyetlerinin Karel tarafından yapılmasının kararlaştırıldığını şirkete bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Firmamız son 5 yıldır otomotiv alanındaki faaliyetlerini çevresel görüş sistemleri ve elektronik kontrol ünitesi üzerine yoğunlaştırmıştır. Bu çalışmaların neticesinde TOGG'la da görüşüp üzerinde çalıştığımız çeşitli projelerimizi TOGG'la paylaşma fırsatını yakalamıştık.

Bugün, TOGG bünyesinde geliştirilecek araç için tasarlanması gereken elektronik kontrol ünitesi kapsamında değerlendirdiğimiz bagaj kapağı kontrol ünitesinin tasarım ve üretim faaliyetleri için firmamızın tercih edildiğine dair "Letter of Nomination" tarafımıza ulaşmıştır.

Bu tercih, aynı zamanda firmamızın bu projede TOGG bünyesinde doğrudan tedarikçi listesi içerisinde yer almasına da olanak tanıyacaktır.”

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, kısa süre önce yaptığı açıklamada tedarikçilerinin yüzde 75'inin TAYSAD üyesi olduğunu duyurmuştu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29388 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, yerli otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim