Anlık Bildirim

Bir dönemin popüler Neo Geo oyun kabini masanıza geliyor

Retro konsolların modern revizyonu trendine artık oyun kabinleri de katılıyor. SNK Neo Geo MVS kabin tipi oyun makinesi artık masanızın üzerinde de çalışabilecek.

Yıllar öncesinin popüler oyun konsollarının elden geçirilerek benzer bir konseptte yeniden piyasaya sürülmesi moda haline geldi. Sayısız retro konsol bugün oyun tutkunlarının masalarını süslüyor. Şimdi sırada kabin tipi oyun makineleri var.

Neo Geo Mini özellikleri

1990 yılında piyasaya sürülen ve büyük ilgi gören SNK Neo Geo MVS kabin tipi oyun makinesi minyatür tarzda yeniden piyasaya sürülüyor. Makine alt kısımdan kesilmiş gibi bir hava uyandıran yeni uyarlama entegre ekran barındıran ilk konsollardan biri olma özelliğine sahip.

Neo Geo Mini olarak pazarlanacak konsol, 3.5 inçlik bir ekran ve önünde kontrol tuşlarına sahip. İstenirse HDMI ile harici ekranlara bağlanabiliyor ve iki kontrolcü daha eklenebiliyor. Böylece büyük ekranlarda iki kişi rahatlıkla oyun oynayabiliyor.

Konsol 135mm × 108mm × 162mm ölçülere sahip ve 600gr ağırlığında. Bununla birlikte bataryası olmadığı için sürekli enerji kaynağına bağlı kalmak zorunda. Toplam 40 adet popüler Neo Geo oyunu barındıracak olan konsolun ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4002 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
neo geo mini, snk neo geo mvs ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim