Anlık Bildirim

Hamamböcekleri neden PS4'ü seviyor?

PlayStation 4 oyun konsolu hamamböcekleri için ideal yuvalardan biri haline geldi. Öyle ki Manhattan'daki bir konsol tamircisi fiyat tarifesine hamamböceği temizleme ücreti bile eklemiş durumda.
Karanlık, dar ve sıcak alanlar her daim hamamböceklerinin en sevdikleri ortamlar olmuşlardır. Şimdi ise bu pek sevimli olmayan canlılar PlayStation 4 konsollarının içini mesken etmiş durumdalar. Konsoldaki güç kaynağının sıcak ve içerinin karanlık olması PS4'lerin hamamböceği çekmesine neden oluyor.
Sorun şu ki, Sony hala garanti kapsamında olsa bile hamamböceklerinin musallat olduğu bir PS4'ü tamir etmeye pek yanaşmayacaktır. Manhattan'daki bir konsol tamircisine neredeyse her hafta hamamböceği istilasına uğramış bir PS4 geliyor. Öyle ki fiyat tarifesine 25 dolarlık hamamböceği temizleme ücreti bile eklenmiş durumda.
Tamircilere göre hamamböcekleri PS4'ün havalandırma ızgaralarından içeri giriyor. Daha sonrasında ise dahili güç kaynağının yanında yuva kuruyorlar. Bu küçük, karanlık ve sıcak alan içerisinde yavrulayan böcekler daha sonra devre kartının üzerine pislemeye başlıyorlar. Zamanla bu pislikler bileşenlere zarar vermeye başlıyor ve konsolun kısa devre yapmasına neden oluyor.
Bunu önlemenin en iyi yolu konsolu yüksek ve havadar bir alanda tutmak. Ancak bu bile küçük böceklerin içeri girmeyeceğini garanti etmiyor. Ama en azından pahalı oyun makinenizi ele geçirme konusunda onları az da olsa caydırabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12791 kez okundu.
33 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PS 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim