Anlık Bildirim

Sony de retro konsol işine girdi

25 yıllık ilk nesil PlayStation konsolunda nostalji yaşamak istiyorsanız Sony özel bir versiyon hazırlıyor. PlayStation Classic özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Yeni nesil konsollar artık 4K görüntüler sunmasına rağmen son dönemde retro konsollara ilgi bir hayli fazla. Oyuncular piksel tabanlı grafikleri büyük bir hayranlıkla oynuyor. Hal böyle olunca yatırımlar da artıyor.

PlayStation Classic özellikleri ve fiyatı

Bugüne kadar NES veya Atari gibi pek çok geçmiş dönem efsanesinin pazara dönüşüne şahit olduk. Şimdi de Sony büyüyen segmentten pay almak için 25 yıllık ilk nesil PlayStation konsolunu yeniden piyasaya sürüyor.

Elbette tam bir konsol diyemeyiz. Boyutları yüzde 45 oranında küçük olan PlayStation Classic konsolu 20 klasik oyunu da beraberinde getiriyor. Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 bunlar arasında.

Kutu içerisinde bir HDMI kablosu, iki kontrolcü ve 1 USB kablosu geliyor. 3 Aralık 2018 tarihinde satışa sunulacak olan konsol için 130$ isteniyor. Tarihte ilk 100 milyon satış rakamına ulaşan ilk nesil PlayStation konsolunun retro versiyonu bakalım ne kadar başarılı olacak?

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5486 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, playstation classic ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim