Anlık Bildirim

Switch VR modu ortaya çıkarıldı

Nintendo başarılı konsolu için sanal gerçeklik tarafı planlıyor olabilir. Hali hazırda arayüzün içerisinde bir VR modu var ancak sadece root ile ulaşılabiliyor. Önümüzdeki dönem sürprizlere gebe.

Nintendo’nun başarılı oyun konsolu Switch sanal gerçeklik için de iyi bir alternatif olma yolunda çalışmalar yapıyor. Konsolun bir süredir merak edilen sanal gerçeklik modu net bir şekilde ortaya çıkarıldı.

Testler yapılıyor

Nintendo Switch ilk tanıtıldığında firma sanal gerçeklik konusunda çalışmalar yaptıklarını dile getirmişti. O dönem tablet kısmının takılabildiği bir sanal gerçeklik gözlüğünün de patenti alınmıştı. Şimdi ise VR modu ne net haliyle görülmüş oldu.

Konsolu root yapan geliştiriciler IPC servisleri bölümünde VR Mode olduğunu görmüş. Bu moda geçiş yapıldığı zaman ekran ikiye bölünüyor. Ayrıca ekranın gözden uzaklaştırılması konusunda bir de uyarı veriliyor. Kaynaklar Gear VR tarzı bir aksesuarın ihtimal dahilinde olduğunu belirtiyor.

Elbette Nintendo kesin bir şekilde VR modunu kullanıma sunacak şeklinde bir çıkarımda bulunmak doğru olmaz. Firma şu anda belirli şartları test ediyor diyebiliriz. Hali hazırda Nintendo Switch ekosistemi beklentilerin üzerinde seyrediyor. VR kısmı ayrı bir yatırım istediği için firma riske girmekten kaçınabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim