Anlık Bildirim

Xbox One üretimi durdu

Microsoft yeni ve en güçlü konsolunun herhangi bir satış sıkıntısı yaşamaması için şimdiden Xbox One stoklarını eritmeye başladı. Üretimin durduğu rapor ediliyor.

Tarihin en güçlü oyun konsolu Xbox One X’i piyasaya sürmek üzere olan Microsoft, bir önceki neslin de stoklarını temizlemeye başladı. Xbox One konsolunun üretiminin durdurulduğu haberleri geliyor.

Konsola elveda

Gelen bilgilere göre pek çok ülkede orijinal Xbox One konsolunun stokları tükendi. Örneğin ABD’deki Microsoft Store mağazalarında stoklar bitmiş durumda. Sadece elden geçirilmiş 500GB kapasiteli konsolun satışı mevcut. İngiltere’de de konsolun sıfır kutusunu bulmak mümkün değil.

Xbox One konsolunu almak isteyenler için halen güzel bir seçenek mevcut. Kısa süre önce piyasaya çıkan ve biraz daha iyi performans sunan Xbox One S halen satışta ve uzun bir süre de kalacak. Konsol ile birlikte Forza Horizon 3, Halo Wars 2, Gears of War 4, Battlefield 1 Special Edition ve Minecraft Limited Edition paketlerini edinmek mümkün.

Eğer gerçek 4K oyun deneyimi istiyorsanız o zaman Xbox One X konsolunu beklemeniz gerekiyor. 7 Kasım itibariyle satışa çıkacak konsolun küçük tasarım farklılıkları gösteren Scorpio Edition fiyatı 2899TL olarak açıklanmıştı. Özel versiyonun ön sipariş stokları şimdiden tükenmiş durumda ve bu kadar hızlı tükenen ilk Xbox konsolu ünvanını aldı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7721 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox one ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim