Anlık Bildirim

 

Güçlü donanımsal özellikleriyle başta konsol oyuncuları olmak üzere birçok kişinin dikkatini çekmeyi başaran Xbox Project Scorpio, bugüne kadar birçok kez gündeme gelmiş olmasına rağmen konsolun fiyatı hakkında hala net bir bilgiye sahip değiliz. Tahminler oyun konsolunun fiyatının bu sene düzenlenecek olan E3 etkinliğinde açıklanacağı üzerineydi ancak bugün Twitter’da paylaşılan bir görsel konsolun fiyatını öğrenmek için beklememiz gereken süreyi oldukça geriye çekti.

Twitter’da DesiXBL ismine sahip olan kullanıcı, İspanyol toptancı XtraLife’ın sitesine ait olan bir görseli paylaştı. Görselde Xbox Scorpio’nun 400 euro fiyat etiketine sahip olduğu net bir şekilde görünüyor.

 

Görselin veya fiyatın doğru olup olmadığını söylemek henüz mümkün değil fakat oldukça güçlü donanımsal özelliklerinden dolayı (özellikle 4K çözünürlüğünden) Scorpio’nun en az 470-500 euro fiyata sahip olması bekleniyordu. Eğer görsel doğruysa ve konsol bu fiyattan satışa sunulursa, Scorpio’nun rahatlıkla Xbox’ın kötü gidişatını durdurabileceği söylenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6006 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox project scorpio, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim