Anlık Bildirim

DualSense kontrolcüsünün muhtemel boyutu ortaya çıktı

Sony'nin yeni nesil konsolu PS5 kapsamında yapılan sızıntı haberlerine bir yenisi eklendi. Haber, bu sefer konsolun kontrolcüsü ile ilgili. Görünüşe göre DualSense de PS5 gibi oldukça iri olacak.

DualSense kontrolcüsünün muhtemel boyutu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 bu yıl içinde piyasaya çıkacak. Konsolla ilgili fiziksel detaylar, oyun kutularının tasarımı ile DualSense kontrolcüsünün neye benzeyeceği geride bıraktığımız aylar için yavaş yavaş belli olmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan iddialar ve sonrasında ortaya çıkan görüntüler, PS5’in akranları ve seleflerine kıyasla oldukça büyük ebatlara sahip bir konsol olacağını göstermişti. Estetik kaygılar bir yana konsolun daha iyi soğutulması için tercih edildiği düşünülen bu detayın ardından akıllara, DualSense kontrolcüsünün boyutuyla ilgili sorular gelmişti.

Dün itibariyle yayınlanan bir görüntü ise kontrolcünün muhtemel boyutlarını gözler önüne serdi. ResetEra forumlarından sızdırılan fotoğrafta, DualSense’i tutan şahsın eline olan oranı rahatlıkla görülebiliyor. Gerçek olup olmadığı henüz kesinlik kazanmayan fotoğrafa bakıldığında, bizleri oldukça iri bir kontrolcünün beklediğini söylemek mümkün.

Bu tür görüntülerde, fotoğrafların sahte olduğunu düşünmek her zaman olasılıklar dâhilindeyken aşağıda yer alan görselde ise DualSense oldukça gerçekçi duruyor. Kontrolcü üzerindeki ışık yansıması dâhil her şeyin gerçekmiş gibi durduğu fotoğraf eğer sahte değilse bizleri DualShock 4’e kıyasla oldukça büyük bir cihazın beklediğini söylemek yanlış olmayacaktır. Sony, belki de kontrolcünün sahip olacağı uyarlanabilir tetik özelliği gibi yenilikler sebebiyle böyle bir tercihe mecbur kalmış olabilir. 

DualSense kontrolcüsünün muhtemel boyutu ortaya çıktı

Peki, sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Küçük elli oyuncular için bir takım sorunlar yaratabilecek bu durumla ilgili görüşlerinizi lütfen paylaşmayı ihmal etmeyin.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4974 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dualsense, PS 5 ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim