Anlık Bildirim

Dünyanın en küçük Nintendo 64 konsolu ile tanışın

Gunnar Turnquist orijinal Nintendo 64 konsolunun bileşenlerini büyük emeklerle kompakt bir devre kartına aktarmayı başarmış. Yeni konsol sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.

Dünyanın en küçük Nintendo 64 konsolu ile tanışın Tam Boyutta Gör

Son dönemde retro konsollara olan ilgi giderek artıyor. Elektronik ile ilgilenen pek çok amatörün emülatör şeklinde veya orijinal bileşenleri kullanarak retro konsolları canlandırdığını görüyoruz. Şimdi dünyanın en küçük Nintendo 64 konsolu var.

Rekor küçüklükte Nintendo 64

Gunnar Turnquist adındaki oyun sever çocukluğunun ilk oyun konsolu olan Nintendo 64’ü ilginç bir şekle sokmaya karar vermiş ve bu kararı ile de Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmış.

Gunnar normal hali büyük olan konsolun orijinal bileşenlerini büyük emekler ile 8cmx11cmx4.5cm boyutlarında bir devre kartına entegre etmiş. Küçük devreleri yine dikkatli bir şekilde kablolayan Gunnar üzerine de 3.5 inçlik bir LCD ekran yerleştirmiş.

Kontrolcü tuşlarını da transfer eden Gunnar böylece dünyanın en küçük Nintendo 64 konsolunu elde etmiş. Kartuş arka kısımdaki özel yuvaya takılıyor ve 1.5 saat boyunca oyun oynatabiliyor. Etkileyici bir proje ortaya koyan Gunnar kanalında da yapım aşamalarını anlatmış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim