Anlık Bildirim

Blitzkrieg 3’te yapay zeka, rakiplere nal toplatıyor

Kendisini sürekli geliştiren yapay zeka konseptleri artık oyunlarda da oldukça zorlayıcı hale geliyor. Blitzkrieg 3 oyununda adeta profesyonel bir oyuncu konsepti karşınızda.

Son dönemde oldukça ilerleyen yapay zeka çalışmaları kendisini oyunlarda da göstermeye başladı. Blitzkrieg 3 oyunu için geliştirilen yapay zeka tabanlı bir oyuncu rakiplere adeta nal toplatıyor.

Liderlik tablosunda zirvede

Boris adındaki yapay zeka oyuncu, hamlelerini analiz ederken nöral ağ sistemimizi örnek alıyor. Oyuncu düzenli olarak oyun oturumlarını analiz ediyor ve nöral ağ tabanlı algoritmaları ile düşmanın hamlelerini tahmin ediyor.

Bu tahminlere göre de karşı hamleler yapıyor. Birimlerini düşmanlardan gizlemeye çalışıyor, düşman ateşinin yerini tahmin ederek hızlıca üsse saldırıyor veya kendi savunma çemberini oluşturuyor.

Boris çevrimiçi oyunda şimdiden liderlik tablolarında zirveye yerleşmeyi başardı. Üstelik düşman ile ilgili herhangi bir gizli bilgiye de sahip değil. Blitzkrieg 3 oyuncuları Boris ile karşılaşmak için Özelleştirilmiş Oyun bölümünden yapay zeka oyuncusunu rakip olarak ekleyebiliyorlar.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7268 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blitzkrieg 3, blitzkrieg 3 boris ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim