Anlık Bildirim

Blizzard StarCraft’ı yeniliyor

Blizzard, StarCraft’ın ve StarCraft: Brood War’un yenilenerek StarCraft: Remastered ismiyle kullanıma sunulacağını duyurdu. Oyunun bu yaz mevsiminde indirilmeye sunulması bekleniyor.

 

Blizzard StarCraft’ı yeniliyor Tam Boyutta Gör

Blizzard Entertainment en popüler oyunlarından olan StarCraft’ın ve StarCraft: Brood War’un yenileneceğini duyurdu. Yenilenen oyunlar, başta 4K çözünürlük seçeneği olmak üzere yenilenmiş ses efektlerine, yeni illüstrasyonlara, yeni eşleştirme özelliklerine, cloud’a kayıt yapabilme özelliğine, Blizzard App (eski ismiyle Battle.net) erişimine ve çok daha fazlasına sahip olacak.

Serinin hayranlarını oldukça heyecanlandıran bu yenileme, Blizzard’ın söylediğine göre oyunun var olan dengesini ve kendine özel havasını bozmamak adına büyük bir özenle yapılacak. Blizzard Entertanment’ın kurucularından birisi ve CEO’su olan Mike Morhaime, yenileme ile StarCraft’ı modernleştirmeyi hedeflediklerini ve oyunun oynanmaya devam etmesini sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

 

StarCraft ve StarCraft: Brood War’un yenilenmiş hali StarCraft: Remastered adıyla, bu yaz mevsiminde kullanıma sunulacak.

Blizzard, bu haberin yanı sıra StarCraft: Brood War’un bugları düzeltecek ve hile kullanımını engelleyecek bir güncelleme alacağını, StarCraft Anthology’nin (StarCraft: Brood War’u da kapsıyor) ücretsiz olarak indirilmeye sunulacağını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4308 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blizzard, starcraft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim