Anlık Bildirim

Burnout Paradise Remastered önümüzdeki ay çıkıyor

Electronic Arts tarafından ilk kez 2008 yılında piyasaya sürülen Burnout Paradise isimi yarış oyunu yenilenmiş haliyle Mart ayında PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geliyor.
Geliştirici Criterion Games ve yayıncı Electronic Arts, açık dünya yarış oyunu Burnout Paradise'ı yeniden canlandırıyor. Beklenildiği gibi Burnout Paradise Remastered olarak adlandırılan yeni oyun PlayStation 4 ve Xbox One platformları için önümüzdeki ay çıkacak.
Geliştirilmiş versiyon, orijinal oyunun yanı sıra 2008 yılından bu yana çıkan sekiz adet eklenti paketini de içerecek. Oynanabilir 150 araba gibi oyunun soundtrack'ine de dokunulmamış. Dahil edilecek DLC paketlerinin tam listesini oyunla ilgili bilgilerin yer aldığı sayfada bulabilirsiniz.

PC versiyonu önümüzdeki aylarda gelebilir

Burnout Paradise Remastered, PlayStation 4 Pro ve Xbox One X'de 4K çözünürlük ve 60 kare/saniyede çalışacak. Yapılan duyuruda oyunun 16 Mart 2018'de çıkacağı açıklandı. Hem dijital olarak hem de mağazalarda 39.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. EA Access üyeleri ise oyunu bir hafta erken yani 9 Mart tarihinde oynamaya başlayabilecekler.
PC versiyonu için henüz bir tarih verilmese de oyunun bu yılın ilerleyen aylarında Electronic Arts'ın Origin platformu üzerinden PC'ye gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3333 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, Electronic Arts ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim