Anlık Bildirim
 
Almanya merkezli video oyun şirketi Crytek geliştirdiği CRYENGINE ile oyun dünyasının en çok tanınan isimlerinden. Firma özellikle de Crysis serisi ile oyunculara adından söz ettirmişti. Crytek’in kıdemli sinematik sanatçısı Joe Garth geçtiğimiz gün yayınladığı görsellerle adeta oyun motoruyla gövde gösterisi yaptı.

Görsellerde yer alan ortamlar Alaska'nın Chugach Dağları ve yoğun bir ormanlık alan şeklinde belirtilirken özellikle de bazı görsellerin neredeyse gerçeği kadar detaylı olması oyuncuları ileride piyasa sürülecek oyunlar açısından bir hayli heyacanlandırdı.

Crytek'in durumu

Son olarak firma bir süredir sessiz. Geçtiğimiz yıl maddi sıkıntılar sonucunda Türkiye’ye taşınan Crytek hakkında son zamanlarda battı mı? batacak mı? soruları dillerde dolaşıyor. Anlaşılan o ki oyun stüdyosu eski günlerine geri dönmekte kararlı. Burada Crytek’in izlediği bazı yanlış politikalar etkili zira firmanın ID software’i örnek alarak uyguladığı iyi grafiklere sahip oyun üretme fikri şu sıralar eskisi kadar tutmuyor.
Tabi ki günümüzde grafikler halen oyuncuları cezbeden önemli başlıklardan birisi fakat artık oynanabilirlik ve hikaye alanları eskisinden daha ön planda. Bu açıdan firmanın bu gidişe ayak uydurması şart. Crytek'in son zamanlarda piyasaya sürülen oyunlarında da bu yönde bir değişim pek görülebilmiş değil lakin ID software’in yeni DOOM oyunuyla piyasa hızlı bir geri dönüş yaptığı gibi umarız Crytek de yeniden bizleri gururlandırmaya devam eder. Görselleri incelemek için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8051 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
crytek, cryengine ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim