Anlık Bildirim

Call of Duty: Black Ops 4'ün multiplayer beta tarihleri açıklandı

Call of Duty serisinin senaryo modu içermeyen ilk oyunu Black Ops 4, beta sürecine girmeye hazırlanıyor. Oyunun Ağustos ve Eylül aylarında iki farklı betası yapılacak.
Activision ve geliştirici stüdyo Treyarch, FPS severlerin merakla beklediği Call of Duty: Black Ops 4'ün beta sürecine dair ilk bilgileri nihayer bugün verdi. Yapılan açıklamalara göre Black Ops 4, Ağustos ve Eylül aylarında olmak üzere iki farklı betaya sahip olacak.

Treyarch, Black Ops 4'ün Ağustos ayında öncelikle klasik bir 'multiplayer betası' yapılacağını söylüyor. Daha sonra ise Eylül ayında oyunun merakla beklenen Battle Royale modu 'Blackout' için ikinci bir beta yapılacak.

Treyarch'ın Ağustos ayındaki multiplayer beta için verdiği tarih listesi:

  • PlayStation 4 (3-6 Ağustos arası)
  • PlayStation 4 ve Xbox One (10-13 Ağustos arası)
  • PC Open Beta (10*/11-13 Ağustos arası)
Multiplayer betayı ilk kez PS4 kullanıcıları deneyimleme fırsatı yakalayacak. Bir hafta sonra ise bu sefer PS4, Xbox One ve PC kullanıcıları aynı anda betayı test edecekler. Ancak PC platformunda 10 Ağustos'ta betaya giriş yapmak isteyenlerin Black Ops 4'ü ön sipariş vermiş olmaları gerekiyor. Ön sipariş vermediyseniz 11 Ağustos'ta katılabileceksiniz.

Treyarch, Blackout modunun Eylül ayındaki betası içinse şu an için herhangi bir tarih vermemiş. Black Ops 4; PC, PS4 ve Xbox One platformlarında 12 Ekim'de oyuncularla buluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim