Anlık Bildirim

Denuvo, oyunları bir gün dahi koruyamıyor

Oyunların kırılmasını önlemek veya kötü ihtimalle geciktirmek amaçlı geliştirilen Denuvo anti-tamper teknolojisi artık bir günde kırılıyor. Firmaların ne gibi önlemler alacağı merak konusu.
Oyunların kırılmasını önleme amaçlı geliştirilen Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanan South Park Fractured But Whole bir gün içinde kırıldı.
South Park Fractured But Whole'dan önce Middle-earth: Shadow of War, Total War: Warhammer II ve FIFA 18 de bir gün içinde kırılmıştı.
Oyunların en çok sattığı dönem çıktıktan sonraki ilk haftasıdır. Denuvo ile yayıncı ve geliştirici firmalar oyunun ilk haftadan kırılmamasını yeterli olarak görüyordu ancak oyunların 24 saat dahi koruyamamasıDenuvo'yu anlamsız bir hale getiriyor.
Bu durumda Denuvo'ya anti-tamper teknolojisini güçlendirecek ya da yayıncı firmalar Denuvo'dan uzaklaşıp başka çözümler getirmeye çalışacak. Bethesda Softworks ikinci seçeneğe kaymış gibi görünüyor. Firma The Evil Within 2'nin Denuvo korumasını oyun çıkmadan kaldırmıştı. Wolfenstein II: The New Colossus'ta kullanıp kullanmayacağını henüz bilmiyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5432 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
korsan oyunlar, Denuvo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim