Anlık Bildirim

Distopik İstanbul’u ele alan ManMade oyunu Kickstarter yolunda

Yapay zekanın egemen olduğu 2050 yılının İstanbul sokaklarını ele alan ManMade oyunu önümüzdeki ay Kickstarter üzerinden fon toplayacak. ManMade hakkında detaylar ve sinematik fragman:

Distopik İstanbul’u ele alan ManMade oyunu Kickstarter yolunda Tam Boyutta Gör

*Yapay zekaya rağmen kokoreç ölmemiş!
İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent'te bulunan Cbilab Studios tarafından geliştirilen distopik dünya oyunu ManMade, Kickstarter’dan fon toplayacak.

Çok sayıda platform için geliştirilen ve sanal gerçeklik platformlarına da çıkışını gerçekleştirecek olan ManMade’in senaryosu 2050 yılının İstanbul sokaklarında geçiyor. Yapay zekâ tarafından yönetilen ve robot, drone gibi yüksek teknolojilerin hâkim olduğu evrende iki adet oynanabilir karakterimiz olacak.

Sinematik fragmanda ana karakter olarak gördüğümüz William Kaan Roberts, 2017 yılında New York'ta doğan ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde (M.I.T.) yapay zeka üzerine çalışmalar yapan bir mühendis olarak oyunda bulunacak. Kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Kaan, İstanbul’a taşınır ve siber güvenlik firmasında işe başlar.


Bir diğer karakterimiz olan Anika ise 2012 doğumludur. Hindistan'lı olan Anika ise Stanford Üniversitesi'nde yapay zekâ üzerine öğrenim görmüştür. Hikaye'de birbirlerine âşık olan Kaan ve Anika'yı öne süren yapımcılar, muhtemelen bu ikilinin üzerinden senaryoyu yürütecekler.


Oyun hakkındaki daha fazla detaya buradan ulaşabilir ve ücretsiz beta programına kaydolabilirsiniz. Oyun PC, PS4, Oculus, HTC Vive ve PS VR platformlarına geliştiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5229 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
manmade, manmade game ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim