Anlık Bildirim

Far Cry 5'i 10 dakikada bitirmek mümkün

Uzun oynanış süresi vaat eden Far Cry 5'i 10 dakikada bitirebilmek mümkün. Oyunun geliştiricileri tarafından eklenen bir easter egg ile oyunun verdiği emrin dışına çıkınca oyun bitiyor.
Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 5, 25 saatin üzerinde bir oynanış süresi vaat ediyor. Ancak farkında olmadan oyunu 10 dakikada bitirebilirsiniz. Far Cry 4'ün başındaki bir sahnede hiç bir şey yapmayınca oyun bitiyordu. Serinin yapımcısı, benzer bir easter egg'i Far Cry 5'e de koymuş.
Eurogamer'ın keşfettiği bu easter egg'e göre, oyunun hemen başında ABD federal kolluk kuvveti U. S Marshals servisi olarak helikopter ile Joseph Seed'i tutuklamaya gidiyorsunuz. Kiliseye ulaştıktan sonra üstünüz sizden Joseph Seed'i tutuklamanızı istiyor. Eğer tutuklamayıp beklerseniz kısa bir konuşmanın ardından credits ekranı girip oyun sona eriyor.
Eğer oyunun sizden istediğini yaparsanız yani Joseph Seed'i tutuklarsanız, onu helikoptere kadar götürüyorsunuz. Seed'in adamları gitmenize izin vermiyor ve kendinizi bir savaşın içinde buluyorsunuz.
Ubisoft, buna benzer bir easter egg'i Far Cry 4'e de koymuştu. Oyunun başında diktatör Pagan Min sizi sarayına götürdüğünde beklemenizi söyleyerek ayrılıyor. Bu noktada oyun saraydan kaçmanızı istiyor. Kaçmayıp beklerseniz oyunun ana hikayesinden farklı bir sonla karşılaşıyorsunuz. Pagan Min, sizin gerçek babanız olduğunu ve sizi tahtın varisi yapmak üzere yanına alıyor. Sonrasında credits ekranı akmaya başlıyor.
Bu kısa finali denemek ama oyunun asıl hikayesinden devam etmek istiyorsanız 10 dakikalık finalin ardından son kayıt noktasını yeniden yükleyip Seed’i tutuklayıp oyunun ana hikayesine devam edebilirsiniz. Far Cry 5, 27 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11280 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
far cry 5, pc oyun ve
4 etiket daha PS 4 pc xbox one Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim