Anlık Bildirim

Fortnite Save the World modu gelecek yıl ücretsiz olacak

Bu yıl ücretsiz hale gelmesi beklenen Fortnite Save the World versiyonuna ilişkin Epic Games tarafından açıklama yapıldı. En erken gelecek yıl oyunun ücretsiz olabileceği ifade edildi.

Oyun dünyasını son dönemde kasıp kavuran yapımların başında gelen Fortnite, elde ettiği milyar dolarlık gelirlerle de çok konuşuluyor. Ücretsiz bir hayatta kalma oyunu olarak bilinse de Fornite’ın bir de ücretli versiyonu bulunuyor.

Fortnite Save the World nedir?

100 kişiye kadar oyuncunun katılabildiği ve karşılıklı mücadelelerin yapıldığı ücretsiz versiyon Fortnite Battle Royale adını taşıyor. Fortnite Battle Royale masaüstü, konsol ve mobil platformların hepsinde var. Ücretsiz olmasına karşın oyun için kozmetik satışlarla günlük 5-10 milyon dolar arasında gelir elde ediyor.

PvE tarzında ekip olarak düşmanlara karşı savaştığınız versiyon ise Fortnite Save the World adını taşıyor. Bu sürüm ücretli ve paketine göre indirimli olarak 30TL-50TL fiyat etiketine sahip. Adından da anlaşılacağı üzere oyunda ekipmanlar geliştirerek yaratıklarla mücadele ediyorsunuz. Güçlü sistem istediği için de PS 4, Xbox One, PC ve Mac platformlarına uygun.

Fortnite Save the World de ücretsiz versiyon gibi geçen yıl Temmuz ayı sonlarında erken erişime açıldı. Önemli oranda oyuncusu olsa da biraz zorlayan oyun mekanikleri nedeniyle Battle Royale sevenler tarafından pek tercih edilmiyor.

Epic Games bu yıl içerisinde Save the World modunun free-to-play şeklinde değişime uğrayacağını belirtmişti ancak son yapılan açıklamaya göre en erken 2019 yılında mümkün olacak. Epic Games oyun mekaniğinde ve oyun içi eşyalarda ücretsiz sürüm için bazı değişiklikler yapacağını duyurdu.

Değişiklikler arasında toplam Kahraman slotlarını 3’ten 6’ya çıkaran yeni sistem, kullanıcı arayüzünde sadeleştirmeler, eğitim görevlerinde iyileştirmeler yer alıyor. Önümüzdeki aylarda bu güncellemelerin oyuna entegre edilmesinin ardından ücretsiz sisteme geçileceği ifade ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim