Anlık Bildirim

Fortnite bağımlılığı yüzlerce boşanma ile sonuçlanıyor

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite boşanma davalarına sebep oluyor. Danışmanlık şirketi Divorce Online 200'den fazla davada boşanma nedeni olarak Fortnite'ın gösterildiğini açıkladı.
Epic Games'in geliştirdiği çevrimiçi hayatta kalma oyunu Fortnite, şu anda oynanan en bağımlılık yaratan dijital oyunlardan biri. Boşanma konularında danışmanlık hizmeti veren Divorce Online tarafından yapılan bir araştırmaya göre Fortnite son zamanlarda evliliklerin bitmesinde önemli rol oynuyor.

Dijital devrim yeni bağımlılıklar getirdi

Şirket son zamanlarda boşanma davası açan kişilerin dilekçesinde Fortnite'dan bahsedilme oranının yükseldiğine dikkat çekerken, ikinci sırada ise veri madenciliğinin yer aldığını açıkladı. Danışmanlık şirketi ayrıca 1 Ocak 2018'den bu yana, boşanma nedenlerinden biri olarak Fortnite ve diğer çevrimiçi oyun bağımlılığının gösteridiği 200 boşanma davası aldıklarını da belirtti.
Şirket sözcüsü konuyla ilgili olarak "Uyuşturucu, alkol ve kumar bağımlılığı sık sık ilişkilerin bozulması için nedenler olarak gösterildi, ancak dijital devrim yeni bağımlılıklar getirdi. Bunlar arasında çevrimiçi pornografi, çevrimiçi oyunlar ve sosyal medya da var. Bu nedenle, dijital bağımlılıklarımız nedeniyle gittikçe daha fazla kişinin ilişki sorunları yaşaması bize sürpriz değil. Bu rakamlar, yılın başından beri ele aldığımız 4,665 dilekçenin kabaca %5'ine denk geliyor ve bu rakam Birleşik Krallık'taki en büyük boşanma nedenlerinden biri olduğunun iyi bir göstergesidir." ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5613 kez okundu.
40 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, dava ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim