Anlık Bildirim

Forza Horizon 4 vs. gerçek hayat [Video]

E3 2018'in en çok konuşulan yarış oyunu Forza Horizon 4'teki mekanlar ile gerçek görüntülerin karşılaştırıldığı bir video hazırlandı. Oyundan görüntüleriyle gerçek görüntüler arasında çok az fark var.

 

Microsoft’un E3 2018’de sergilediği ve büyük ilgi gören Forza Horizon 4 oyunu, grafik kalitesiyle çıtayı yükseltecek. Açık dünya oynanışa sahip Forza Horizon 4, Büyük Britanya sokaklarında ve ormanlık alanlarında geçiyor. Oyunun dünyası, gerçek çevreden esinlenerek oluşturuldu.

IGN, oyunun görüntüleri ile Büyük Britanya’daki mekanları karşılaştıran bir video hazırladı. Video Forza Horizon 4’ün grafiklerinin ne kadar gerçekçi ortaya koyuyor. Gerçek görüntüler ile oyun içi görüntüler birbirine o kadar çok benziyor ki ayırt etmek güç.

Forza Horizon 4 Türkçe dublaj ile çıkacak

Xbox One X’te 4K çözünürlüğünde çalışacak oyun, dinamik mevsim geçişleri ile dört mevsimi de oyuncuya yaşatacak. Mevsim değiştikçe oynanış dinamiklerinde keskin bir değişim gösterecek. Çevrimiçi açık dünyaya sahip Forza Horizon 4, diğer oyuncularla paylaşılan bir açık dünya oynanışa sahip olacak.

Microsoft’un yerelleştirme hamleleri çerçevesinde Türkçe dublaj desteğine sahip olacak Forza Horizon 4, PC ve Xbox One için 2 Ekim tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Aynı gün Game Pass’e eklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7134 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
forza horizon 4, xbox one ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim