Anlık Bildirim

Forza Motorsport 7'nin ilk gün yaması 50 GB

Turn 10 Studios, Forza Motorsport 7'nin piyasaya çıktığında yaklaşık 95 GB olacağını doğruladı. Bu boyutun 50 GB olan kısmı ilk gün yaması olarak indirmeye sunulacak.
Geliştirici Turn 10 Studios, forzamotorsport.net üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Forza Motorsport 7'nin ilk gün güncellemesi boyutunu ve toplam dosya boyutunu paylaştı.
Turn 10 Studios tarafından yapılan açıklamaya göre, Forza Motorsport 7'in Blu-ray diski 45 GB boyutunda olacak ve oyunun çıkış günü geri kalan kısım yani 50 GB daha indirmeye sunulacak. Oyun çıkışında toplamda 95 GB sabit disk alanı gerektirecek.
Turn 10 Studios,
"The Xbox One game will be approximately 95 GB at launch. Just about 45 GB of that contained on the Blu-ray disc. The remainder will be available to download for free on September 29."
Rekabetçi yarışın tehlikesini ve güzelliğini sınırlarda yaşayın. HDR'de 60 fps ve gerçek 4K çözünürlükte muhteşem grafiklerin tadını çıkarın. Ferrarilerden, Lamborghinilerden ve Porschelerden oluşan şimdiye kadarki en fazla çeşidi içeren 700 Forzavista arabasını toplayın. Her yarıştığınızda değişen dinamik koşullara sahip 30 ünlü ortamın üstesinden gelin.

Demo 19 Eylül'de Çıkacak 

Forza Motorsport 7'nin ultimate sürümü 29 Eylül'de, standart ve deluxe sürümleri ise 3 Ekim'de Xbox One ve Windows 10 PC için çıkacak. Oyunun demosu ise 19 Eylül tarihinden itibaren Xbox One ve Windows 10 PC üzerinde ulaşılabilir olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3819 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox one, pc oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim