Anlık Bildirim

Grand Theft Auto 6'nın 2022 yılında çıkması bekleniyor

Oyun tarihinin efsaneleri arasında yer alan Grand Theft Auto serisinin yeni versiyonu merakla bekleniyor. Söylentilere bakılırsa oyun için birkaç yıl daha beklememiz gerekecek.
ABD'li oyun şirketi Rockstar Games'in efsaneleşen oyunu Grand Theft Auto'nun yeni versiyonu ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Görünen o ki, serinin merakla beklenen yeni oyunu Grand Theft Auto 6'nın çıkışına daha bir hayli zaman var.
Youtube'da yer alan The Know kanalına göre, Grand Theft Auto 6'yı yakın bir zamanda görmeyi umuyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Zira yeni oyunun çıkış tarihi en erken 2021-2022 olarak belirlenmiş durumda. Grand Theft Auto 6'nın ABD (Miami) ve Güney Amerika'da geçeceği ve oyuncuların zorlu görevler için iki bölge arasında mekik dokuyacağı belirtiliyor.

GTA 6'nın Miami'de geçecek olması heyecan yarattı

Project Americas kod adıyla geliştirilen oyunun belli bir bölümünün Miami şehrinde geçecek olması, GTA severleri heyecanlandırmış durumda. Zira serinin en çok beğenilen oyunlarından biri de 2002 yılında çıkan Grand Theft Auto: Vice City versiyonuydu. Olayların Miami'de yaşandığı Vice City'den esintiler taşıyacak Grand Theft Auto 6'da ilk kez bir kadın karakterin yer alacağı da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10141 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rockstar games, gta 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim