Anlık Bildirim

Marvel’dan sanal gerçeklik için özel oyun

Marvel evrenini sanal gerçeklik ile yoğun bir şekilde yaşamak isteyenler için yeni bir oyun geliyor. Powers United VR adındaki oyun sadece Oculus Rift için geliştirildi.

Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden Marvel, sanal gerçeklik için ciddi adımlar atmaya başladı. Firma gelecek yıl en yoğun tecrübeyi sunacak sanal gerçeklik oyununun müjdesini verdi.

 

İlk büyük proje

 

Marvel bir süredir sanal gerçeklik konusunda çalışmalar yapıyordu. Son olarak Gear VR için küçük çaplı bir demo hazırlanmıştı. Şimdi ise ilk büyük proje olarak görülen Powers United VR adındaki oyun duyuruldu.

 

Oculus Rift ve Touch cihazları ile uyumlu olan oyun; Sly Cooper: Thieves in Time, God of War Collection gibi yapımlarda imzası olan Sanzaru tarafından geliştirilmiş. Oyunda Marvel evreninin süper kötülerinden oluşan Şeytan Efendiler’e karşı mücadele veriyorsunuz. Kozmik küpü çalmaya çalışan kötüler evreni parçalamak ve yönetime geçmek niyetinde.

 

Captain Marvel, Rocket Raccoon ve Hulk gibi kahramanlarla küpü ele geçirmeye ve evrene yeniden huzur getirmeye çalışıyorsunuz. Kullanıcılar oyuna her girdiklerinde farklı bir boss dövüşünde kendilerini buluyorlar. Kahramanın yeteneklerine göre kullanıcılar da hareketlerini ayarlıyor.

 

Gelecek hafta San Diego Comic-Con 2017 etkinliğinde bir deneme standı kuracak olan Marvel, gelecek yılın ilk aylarında oyunu satışa sunmayı planlıyor.

 

 

 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim